lørdag den 20. juli 2013

Sommer og sol

Som mange af jer måske har opdaget, så er jeg jo blevet faster (ja, ja jeg er jo faster tænker nogle nok, men nu er det altså min yngste storebror, der er blevet far - for første gang <3 ). Og min fars hustru havde derfor (i god tid) bestilt to AI2'ere hos mig - det var engang i foråret. Jeg tænkte: - der' masser af tiiiid. Okkedog.... Øøøøøh! nej - der var så ikke god tid - for lille Wilfred valgte at komme 14 dage før tid! Lille fin og 2942 g stor - 51 cm.
Jeg var jo lidt igang med bleerne, men de blev skam syet færdig i en fart ;)
De fleste af jer har nok allerede set billeder af bleerne på min fb-side.
Samtidig var jeg i gang med to bestillinger/customs til en anden lille dreng. Jeg synes selv de blev rigtig gode. Mærket på den ene ble er sat fast i den modsatte side af hvor jeg plejer (højre), for i den side var den sådan en sød lille bæver - den kunne jeg ikke nænne at dække ;) Så den første ble nogensinde med ae-ble-mærket i den anden side... (...flash-back: Gad vide hvor mange ae-ble'er der stadig er derude med den gamle lille æbleflab på???).. Hmmm - finder lige et billede:

Øjsa - det er længe siden...!

Hovsa - der var jeg ved at tabe tråden :himle:
Nåhmen det var jo de her bleer, som selvom de jo er betalt osv, ikke skal snydes for at komme med i galleriet herinde.
Læg mærke til den glade vovse, der figurerer i baggrunden på mange af billederne. (han er glad for selvom klokken kun var 11 da jeg tog billederne, så havde dagen allerede budt på strandtur og dertil hørende svømmetur. LOL

 Se den søde bæver - den kunne jeg da ikke bare gemme med et mærke ;)
For at kunne få ekstra meget glæde af disse nuttede AI2'ere, så lød bestillingen også på to ekstra sæt indlæg. Så kan man nemlig nøjes med at skifte indlægget, hvis der kun er tisset i bleen. Selvfølgelig er der også smukke stikninger på boosteren til de ekstra indlæg. Det er en fornøjelse at sy noget så smukt. (ja lidt selvfed har man vel lov at være)


1 kommentar:

  1. Så fine, dem skal de nok blive glade for <3

    SvarSlet