mandag den 27. maj 2013

Havevanding

Det er godt nok ved at være en uges tid eller to siden jeg tog disse billeder, men jeg synes de fortjener deres eget indlæg på bloggen :)

Vores have er, måske fordi vi har tre drenge og to schæferhunde eller måske fordi vi bare ikke dur til andet, bare græs - ingen smukke blomster (udover mælkebøtter og bellis) - og kun enkelte frugttræer.
Vores næsten nye terrasse (fra sidste sommer) har endnu ikke nogen fine havemøbler, som vi er ømme over. Vi har ikke en havegrill, men et bålsted i baghaven.

Til gengæld er der masser at lege med og grave i ;) Der er en svævebane med tilhørende "trekant", som også fungerer som klatrevæg og legehus. Så er der en trampolin og et legehus (pt uden tag - det blæste af og vi skal have fixet et andet, for ellers ryger det bare igen...:himle:)
Så har vi en jordbunke (anlagt *LOL* da vi fjernede jord, så der kunne blive plads til terrassen). Et yndet gravested for hunde og Martin - så har de et sted, som ikke er et nej-sted.
Nåhja, så har vi også en rutsjebane.

En sjælden gang imellem kommer vandslangen frem - den må ikke bare ligge fremme, for så kan vi være helt sikre på den en gnavet over af en af hundingerne (hunde herhjemme hedder hundinger - Martin-sprog fra han var ca 2½ år - ligesom kirken også hed knirken *LOL*).
Nåhmen ingen hundinger var hjemme, så frem med slangen. Vi havde forsøgt at yde førstehjælp på vores græsplæne. Vinteren, tre unger og to hunde havde sat sine spor...*suk*. Den var blevet luftet de værste steder og havde fået ekstra græsfrø og gødning. Nu skulle der vandes!
Martin styrede slangen - og så fattede jeg kameraet. Enjoy!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar